In momentul in care a intervenit un eveniment nefericit in viata dumneavoastra, respectiv decesul unei rude, unei persoane dragi, unui prieten sau cunostinta, primul pas care trebuie facut este constatarea decesului de catre un medic care, dupa examinarea corpului neinsufletit si constarea cauzei decesului, elibereaza un document ce poarta numele de CERTIFICAT CONSTATATOR AL DECESULUI.

Medicul care face acest lucru poate fi medicul de familie, sau orice alt medic competent pe care vi-l punem la dispozitie “medicii care opereaza pe salvarea ce apartine de Ministerul Sanatatii sau cei care opereaza pe salvarile SMURD elibereaza certificatele constatatoare doar in zilele de weekend.

Daca decesul a avut loc din cauze violente, constatarea decesului se va face de catre o echipa operativa de la Institutul National de Medicina Legala. Solicita serviciile noastre funerare de constatare a decesului si beneficiezi de eliberarea in regim de urgenta a certificatului constatator al decesului. Asistenta Non-Stop!