Medic constatare deces

În momentul în care a intervenit un eveniment nefericit în viața dumneavoastră, respectiv decesul unei rude, unei persoane dragi, unui prieten sau cunoștință, primul pas care trebuie făcut este constatarea decesului de către un medic care, după examinarea corpului neînsuflețit și constarea cauzei decesului, eliberează un document ce poartă numele de CERTIFICAT CONSTATATOR AL DECESULUI.

Medicul care face acest lucru poate fi medicul de familie, sau orice alt medic competent pe care vi-l punem la dispoziție “medicii care operează pe salvarea ce aparține de Ministerul Sănătății sau cei care operează pe salvările SMURD eliberează certificatele constatatoare doar în zilele de weekend.

Dacă decesul a avut loc din cauze violențe, constatarea decesului se va face de către o echipă operativă de la Institutul Național de Medicină Legală. Solicită serviciile noastre funerare de constatare a decesului și beneficiezi de eliberarea în regim de urgență a certificatului constatator al decesului. Asistentă non-stop!

error: Conținut protejat!